ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Συνάδελφοι συναδέλφισσες, 
Σας ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί από τον ΟΑΣΑ η διαδικασία έκδοσης των ηλεκτρονικών καρτών σε αντικατάσταση των χάρτινων καρτών απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που έχουν ισχύ για την περίοδο Μάρτιο 2017- Φεβρουάριο 2018. Επιπλέον έχει εκδοθεί ανακοίνωση από την ΑΔΕΔΥ για τη σύναψη νέας συμφωνίας της με τον ΟΑΣΑ για το 2018 και τη διαδικασία επαναφόρτισης των ηλεκτρονικών καρτών. 

Επαναφόρτιση Καρτών 
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να επαναφορτίσουν την ηλεκτρονική κάρτα, ετήσια ή εξαμηνιαία, (για τους ίδιους ή τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος) καλούνται να καταθέσουν στο λογαριασμό του συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Υγείας ALPHA BANK IBAN GR5901402600260002002001599, το αντίστοιχο αντίτιμο για τη φόρτιση της κάρτας τους. Στο καταθετήριο πρέπει να εμφανίζεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας καθώς επίσης και το είδος της κάρτας που επιθυμούν (ετήσια ή εξαμηνιαία κάρτα ΟΑΣΑ). 

Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – ΟΑΣΑ, οι τιμές επαναφόρτισης αναγράφονται παρακάτω: 
ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: 
ονομαστικής αξίας 330€ – 15% = 280,50 € 

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: 
ονομαστικής αξίας 170€ – 13% = 147,90 € 

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα του Μετρό Κορωπί –Αεροδρόμιο. 

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ονομαστικής αξίας 490€ – 15% = 416,50 € 
ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ονομαστικής αξίας 250€ – 13% = 217,50 € 

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80. 

Στο πλαίσιο αυτό 
1. οι συνάδελφοι που είχαν προσκομίσει τα αντίστοιχα έγγραφα για τη διαδικασία αντικατάστασης που είχε πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2017 καλούνται να παραλάβουν τις ηλεκτρονικές κάρτες παραδίνοντας τις χάρτινες μαζί με το κουπόνι του Φεβρουαρίου 
2. όσοι επιθυμούν την επαναφόρτιση της ηλεκτρονικής τους κάρτας για το 2018 πρέπει να προσκομίσουν και το καταθετήριο της τράπεζας. 
3. οι συνάδελφοι που δεν έχουν προμηθευτεί την ηλεκτρονική κάρτα μέσω της διαδικασίας του συλλόγου πρέπει να προσκομίσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη ηλεκτρονική κάρτα τους ώστε να καταγραφεί ο αριθμός της. 
4. οι συνάδελφοι που δεν κατέχουν ηλεκτρονική κάρτα απεριορίστων διαδρομών πρέπει να προβούν ΑΜΕΣΑ στην απαραίτητη διαδικασία για έκδοσή της ΜΟΝΟΙ τους στα γκισέ του ΟΑΣΑ (χωρίς φόρτιση). 

Η παραλαβή των ηλεκτρονικών καρτών και η κατάθεση των εγγράφων για την επαναφόρτιση, όπως αυτά περιγράφονται παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί από τη συνάδελφο Καρασαββίδου Άννα την Παρασκευή 16/2/2018 στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού από τις 9:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ. 

Για την ενεργοποίηση της ετήσιας κάρτας ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να πάει στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κλπ, από την 1η Μαρτίου και μετά, και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα επιλέξει «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» προκειμένου αυτή να ενεργοποιηθεί αυτόματα. 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

Σχόλια