ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Όσοι συνάδελφοι εργάζονται στον ΟΚΑΝΑ με την μορφή δελτίου παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκια) για να είναι μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, θα πρέπει να δίνουν οικονομική εισφορά προς τον Σύλλογο (όπως ορίζει το καταστατικό του).Η μηνιαία εισφορά έχει οριστεί στα 5 (πέντε) ευρώ και επειδή δεν μπορεί να γίνει απευθείας παρακράτηση από το τμήμα μισθοδοσίας, όπως συμβαίνει με τους συναδέλφους με σύμβαση αορίστου χρόνου θα πρέπει να καταβάλλεται η εισφορά από τους ίδιους σε τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση (15,30,60 ευρώ).



Η εγγραφή τους ξεκινάει από την ημερομηνία έναρξης εργασίας τους στον ΟΚΑΝΑ.



Για τους υπαλλήλους των εταιρειών φύλαξης και καθαριότητας η μηνιαία εισφορά ανέρχεται στο ποσό των 2(δύο) ευρώ μηνιαίως. Η διαδικασία κατάθεσης είναι ακριβώς η ίδια που αναφέρεται παραπάνω.

Ο λογαριασμός στον οποίο θα γίνεται η κατάθεση των χρημάτων είναι ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 108/948901-01.Ως αιτιολογία θα αναγράφεται το όνομα και ο/οι μήνες που θα αφορά η κατάθεση.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί στο παρελθόν και επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο μελών του Συλλόγου θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα-αίτηση εγγραφής στο μητρώο που ακολουθεί.

Την αίτηση θα πρέπει να την αποστείλουν στο fax:210-6207866.

Οι Τοπικοί Σύμβουλοι θα συντονίσουν την προσπάθεια εγγραφής αυτών των συναδέλφων στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.

Να σημειωθεί ότι με βάση αυτές τις εγγραφές θα γίνει και η συμπλήρωση της λίστας των δικαιούχων των εορταστικών δωροεπιταγών που κάθε Χριστούγεννα διανέμει ο Σύλλογος. Για να προλάβουν να εκδοθούν οι δωροεπιταγές οι εγγραφές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.


Ακολουθεί η φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο ......................................................................................................................................


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :


Προς: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ
Στουρνάρη 67
οkanalaboursunion.blogspot.com 
mail:silergazokana@yahoo.gr 



ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ


Παρακαλώ, όπως κάνετε δεκτή την αίτησή μου για εγγραφή στο μητρώο μελών του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………………………………
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ………………………………………………………………………
ΑΡ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ………………………………………………...
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ…………………………………………………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..................................……………………………
ΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ……………………………………………………………………
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ………………………………………………………………………… 

                                               Ο/Η ΑΙΤ……..






Σχόλια